Rólunk - Elaenté Art Ötvös üzlet Budapest

Tartalomhoz ugrás

RÓLUNK
since 1999
Elaenté ArtBudapest 1. kerületében a Krisztinaváros közepén,
ékszereket készítünk, drágakövekkel díszítünk,
meglévő ékszereket javítunk, igény esetén átalakítunk.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal,
már Budapesten is segítünk megtervezni, kivitelezni a megrendelőink
által kitalált és megálmodott ékszereket.
Aranyból és ezüstből készítünk ékszereket. Aranyból 14k-os a választható ötvözet finomsága, ami három különböző színben kérhető. Ékszerek készítését az üzletünkben, személyesen leadott megrendelésre teljesítjük. Online rendelésre nincs lehetőség.Egyedi ékszerek készítésénél a saját ötleteket átbeszéljük, esetleg módosítjuk. Különleges kívánságoknál akár az egyedileg megrajzolt minták alapján is el tudjuk készíteni ékszerét.

Ha az Ön által tervezett ékszer elkészíthető a hozott terv alapján, akkor azt a legjobb tudásunk szerint létrehozzuk.
Ha nem egyedi az ékszer, akkor a meglévő katalógusainkból is lehet választani több száz gyűrű, karikagyűrű, karkötő, fülbevaló, medál és lánc közül.
Ezek elkészítését rövid határidővel tudjuk vállalni. Számunkra nagyon fontos a megfelelő tájékoztatás és minden információ megosztása a vásárlóval, hogy teljes körű rálátása legyen a kért ékszer tulajdonságára, árára, minőségére, hordhatóságára.
Ha ékszerjavításra lenne szüksége, hozza el hozzánk.

Minőségi ékszerjavítást nagy tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk. A javításokat mennyiségüktől és érkezésük idejétől függően, szerdai illetve pénteki napokra tudjuk elkészíteni.

Legyen szó elszakadt,  elkopott, hiányos, méretében nem megfelelő, vagy csak a régi fényét  elvesztett ékszerről, azt rendbe hozzuk Önnek. Szinte minden ékszer javítható, vagy pótolható. Jó eséllyel mindig van valamilyen lehetőség a javításra.

Láncok és gyűrűk forrasztása, gyűrűk szűkítése tágítása (nyújtással vagy betoldással a méret változás igénye szerint). Fülbevalók és láncok kopott karikáinak a megvastagítása, kiesett kövek pótlása. Gyöngysorok átfűzése, vésett díszítéseknél a megkopott felület miatt, azok láthatóságának a frissítése. Zárak és alkatrészeik pótlása, igazítás, polírozás, aranyozás, ezüstözés, ródiumozás.
Abban az esetben, amikor a javítás már nem lenne gazdaságos akkor az ékszer újra gyártása lehet a megoldás, amit szintén vállalunk Budapesten a Pauler utca 7. szám alatt található ötvös üzletünkben.Fülbelövés
Budapest I. kerület Pauler utca 7.


Üzletünkben fülbelövést a kitűnő minőségű svájci BERGEON aranyozott, illetve arany bevonat nélküli, ezüstösen csillogó, orvosifémből készült, erre a célra kifejlesztett speciális fülbevalókkal végezzük. Kizárólag három évesnél idősebb gyermekeknél vállaljuk a fülbevaló belövését. A fülbelövést hétköznapokon keddtől-péntekig nyitvatartási időben 10 és 17 óra között végezzük. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, kérdezzen minket telefonon a további tudnivalókról.
Arra törekszünk, hogy mindenki  elégedetten távozzon tőlünk és visszajöjjön, ha máskor is ékszerre, vagy  ékszerjavításra lenne szüksége.
KAPCSOLAT
Vissza a tartalomhoz